Artesania de la Terra – 622.13.33.52 – info@socartesana.cat
Artesania de la Terra – 622.13.33.52 – info@socartesana.cat

Consells per blanquejar les compreses de roba

– Aplicar aigua oxigenada a la taca.

– Deixar-les en remull amb aigua freda, vinagre i sal.

– Fregar la taca amb suc de llimona.

IMPORTANT:

Aquests consells són pel pre-rentat i després cal rentar-les, a mà o a la rentadora, sense suavitzant ni lleixiu. No es poden posar a l’assecadora ja que es faria malbé el teixit impermeable.

El remull és efectiu perquè el fluxe no quedi atrapat als teixits i es desprengui més fàcilment. Com menys estona passi un cop canviada la compresa més fàcil és evitar les taques permanents, així que es recomana canviar-se diversos cops al dia.

Si no queden perfectament blanques NO PASSA RES, només l’has de veure tu! Està neta i no et farà cap mal. Reconcilia’t amb la teva menstruació, és una cosa sana i natural.

Malgrat que al mercat hi ha compreses de color fosc per ocultar les taques, jo sóc partidàdia de les blanques perquè no oculten el color de la sang i així podem veure si és una regla sana. Les compreses de color fosc no són més netes, tenen la mateixa taca que les clares amb la diferència que no la veus, però tampoc veus la salut de la menstruació. Trobo molt important trencar el tabú menstrual: no és una vergonya ni res dolent. La menstuació ÉS VIDA, no ho hem de veure com una cosa bruta o lletja.